AI-genererad inredning

Jag har snöat in fullständigt på att göra AI-genererade inredningar och stilleben, och då och då någon fantastisk miljö av annat slag. Här är några exempel på vad en robot kan åstadkomma utifrån mina anvisningar… Några är nybörjarförsök, några har kommit till när jag lärt mig mer om hur man bör formulera sin prompt till AI:n. Jag har använd mig av boten som heter Midjourney, men jag vet att det finns fler. Så småningom kanske jag experimenterar med att ge samma instruktioner och se hur resultaten skiljer sig.
– – – – –
Längre ner på den här sidan ligger ett urval bilder av lyckade ”robotinredningar”.
Följ de här länkarna för att se fler exempel:

SOVRUM >>>
ARBETSRUM >>>
LANTKÖK >>>
MODERNA KÖK >>>
BADRUM >>>
VARDAGSRUM >>>
HALL >>>
BARNRUM >>>
LANTLIGA UTEPLATSER >>>
MODERNA UTEPLATSER >>>
DUKNINGAR >>>
STILLEBEN >>>
FANTASTISKA MILJÖER >>>